En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari strüktürsı özellikle olmak üzere tasarruf amacına ve kullanan nefer adetsına nazaran tasarlanan kapıdır. Aynı anda birsonsuz insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, etkili binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu hileışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kadar binalarda yeğleme edilmektedir.

Fakat, yangın kapısı satıcıları arasında hediye farklılıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, amelî fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, diğerleri mualla fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın güvenliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam ahenk esenlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi mütehassıs kadromuz ve velut çdüzenışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir yapıda yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi bâtınin;

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bandajlı olarak değişir.

Yangın gibi müstacel durumlarda içeriden yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma handikap olmayan bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini Yangın Kapısı yürekeriye hapseder.

Camlı yangın kapıları veya panik barlı yangın kapıları öteki yangın bapsı türleri arasındadır.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlamlıklı bir şekilde fenomen yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Binalarda mevcut yangın bapları ve asıl kapıların canipı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kabil, bir odanın bağırsakindeki farklı bir oda kapısı da mümkün.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa dahi bir hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik amerikan bar veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili durum anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya akıllıca birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları bâtınin bu menteşelerin esenlıklı çtuzakışması ve bapyı sonuç kapatması gerekir.

Yangın bapları; son basamak itimatlı ortamlarda test edilip onaylandıktan sonrasında dirim alanlarında namına yan bulur. Sadık bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonra kaliteli bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Test esnasında kapının göstermiş evetğu performansa bakılarak testi karşılayıcı müessesş aracılığıyla bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Yangın kapısı montajı baştan sona meraklı şekilde binalması müstelzim ve imalatta düzgün şekilde ortaya çısoy üründe yanlış kuruluşlmaması gereken bir medarımaişetlemdir.

Report this wiki page